Om oss

P & A Måleri har haft en kraftig tillväxt och snabbt utvecklats till ett av stadens största måleriföretag. Vi arbetar med traditionellt byggnadsmåleri i Norrköping med omnejd. En specialitet är fönsterrenovering där vi gör gamla fönster som nya genom att ta bort all färg och kitt samt bygger upp dem från början med rätt målningsmetod och material.

Snabb och engagerad service

Nöjda uppdragsgivare är vår framtid, och med erfarna och engagerade medarbetare sätter vi dig som kund i centrum. Stor vikt läggs vid att ge dig god service samt att leverera professionellt hantverksmässigt utförda arbeten. Vi hjälper er också gärna att ta fram kreativa idéer och lösningar på färgsättning, målning och tapetsering. Dessutom finns personal till din tjänst som till fullo behärskar teknikerna för dekorativ målning och utsmyckning, t ex ådring, marmorering och illusionsmåleri.

För att med kort varsel kunna hjälpa er med alla tänkbara målningsarbeten har vi fullt utrustade servicebilar till vårt förfogande.

Miljö och kvalitet

P & A Måleri har ett ansvar att alltid måna om miljön. Som måleriföretag handskas vi med kemikalier som kan utsätta miljön för belastningar. Då är det extra viktigt att omsätta vårt ansvarstagande till praktisk handling när vi genomför våra arbeten.

Därför:

  • arbetar vi med miljöcertifierade produkter
  • använder vi oss av miljövagn för rengöring av verktyg
  • har vi en egen utarbetad miljöplan
  • utbildas vår personal i frågor kring miljö

Utöver vårt miljötänkande är kvalitet en ledstjärna för oss. Kvalitet betyder för oss att alltid ge dig och alla andra kunder en bra service samt att utföra bra arbeten till rätt kvalitet som både vi och du är nöjda med. Kvalitet innebär även ett miljövänligt arbetssätt. Personalens trivsel och möjlighet att kunna utvecklas ingår också i vårt kvalitetstänkande.

Kontakt